Cele mai vândute

Termeni si conditii

Termeni si conditii

    Folosirea acestui site, respectiv inregistrarea unei comenzi, implica acceptarea de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

    Produsele comercializate pe site-ul  www.naturistfarm.ro sunt suplimente alimentare si se elibereaza fara prescriptie medicala. Informatiile de pe site au caracter informativ si nu inlocuiesc prescriptiile si sfatul medicului. Descrierea produselor comercializate pe site a fost alcatuita conform specificatiilor de pe ambalajul sau prospectul produselor. Imaginile prezentate pe site au titlu informativ. Produsele livrate pot avea ambalaj diferit, ca urmare a schimbarii acestuia de catre producator.

    Pentru a comanda produse de pe site trebuie sa completati datele de identificare din formularul de comanda, date necesare pentru intocmirea facturii si pentru livrarea comenzii. De asemenea, este necesara si completarea unui numar de telefon pentru confirmarea comenzii si a taxelor de transport. Produsele se livreaza in limita stocului disponibil.

  Pentru comenzi telefonice, puteti suna la numerele afisate mai jos, de luni pana vineri, intre orele 9.00 – 18.00 :

 Vodafone: 0721.860.126

 

 

NaturistFarm © 2017